четверг, 19 июня 2014 г.

ЮніорБанк провів заняття у шкільному лагері “Барвінок”



17 червня 2014 року ЮніорБанк провів чергове заняття фінансової грамотності для дітей у дитячому лагері “Барвінок”, що знаходиться на базі школи №1  імені  Олега Ольжича. Допитливими юнірчиками були другоклашки, які з цікавістю слухали та брали участь у іграх.

На занятті БізнесШколи юніорчики дізналися для чого потрібна картка “Юніора”, як правильно нею користуватись, чому не можна нікому називати пін код картки. Хто такі шахраї і як можна захиститись від них. Особливо зацікавив юніорчиків проект ЮніорБанку “Мрії здійснюються з ЮніорБанком”. Якщо зареєструватись на сайті Юніоранку и написати свою мрію, то ЮніорБанк здійснить найцікавіші з них.

Школа № 1 імені Олега Ольжача не перший рік співпрацює з ЮніорБанком. Так, з січня по травень 2014 року на базі школи проходили заняття БізнесШколи, і в травні 2014 року перші випускники школи фінансової грамотності отримали дипломи про закінчення. А отже, вони мають право, навчаючись у ВУЗі, пройти практику у найбільшому банку країни. 


Крім того, директор школи Микола Матіюк із інтузіазмом та цікавістю бере участь у нових проектах ЮніорБанку, один з яких “Карта Юніора - карта для харчування”. Адже батьки матимуть можливість вчасно дізнаватись про сумму коштів, які були витрачені саме на шкільний обід, а не на шкідливі речі (алкоголь, цигарки).  Серед безперечних плюсів, які дає карта Юніора, - поліпшення санітарних умов. Кухарям і дітям не потрібно буде брати в руки купюри і монети, а потім - ложки, вилки і тарілки. На жаль, на сьогодняшній день реалізація  проекту неможлива. Сподіваємося, що нове керівництво міста оцінить переваги данного проекту.


БізнесШкола ЮніорБанку - це соціальний проет ПриватБанку. Діти шкільного віку з 6 до 17 років мають змогу безкоштовно навчатись фінансовій грамотності та банківській справі. Навчання проводять банкіри, яки досягли чималих успіхів у банківській галузі. Крім БізнесШколи, ЮніорБанк проводить щорічні заняття у шкільніх та оздоровчих лагерях та всеукраїнські олімпіади, переможці яких отримують кошти на навчання у будь-якому ВУЗі країни.



Комментариев нет:

Отправить комментарий