среда, 23 июля 2014 г.

ЮніорБанк нагородив лідерів миколаївського табору “Дельфін”



19 липня у дитячом таборі  “Дельфін” пройшов традиційний конкурс кращих лідерів зміни. Партнером цього заходу виступив ЮніорБанк, який надав цінні подарунки учасникам та переможцям. Діти щиро зраділи фірмовим ліхтарикам, сумкам та карткам Юніорів, на які вони отримали по 50 грн.

Протягом червня сертифіковані тренери БізнесШколи проводили заняття для дітлахів миколаївських оздововчих та пришкільних таборів. Заняття проводились в рамках загальньоосвітньої програми ЮніорБанку. На тренінгу в їгровій формі діти дізналися багато цікавих та корисних фактів: коли з'явилася перша пластикова картка, як з'явилися платіжні системи, як захистити картку від шахраїв. Навчились розпоряджатись своїм часом, стати більш впевненим під час виступу на публіці та багато іншого.

Керівництво табору «Дельфін» подякувало представникам Миколаївського регіонального управління за плідну співпрацю: регулярні лекції для дітей та цінні подарунки.


“Дуже приємно, що лекції були цікавими для дітей і вони не нудьгували, - розповідає директор ЮніорБанку в Миколаєві Наталя Стройнецька. - Багато з тих, хто був присутній на заняттях записались на новий учбовий рік у БізнесШколу, заняття в якій розпочнуться вже у жовні 2014 року”.

За п’ять років існування більше 300 школярів Миколаївщини закінчили БізнесШколу ЮніорБанку. Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий