четверг, 2 апреля 2015 г.

Братські школярі побували на екскурсії у ПриватБанку

химич.JPG
Школярі Братської середньої загальноосвітньої школи №2 та Братскої гімназії побували на екскурсії у відділенні ПриватБанку “Братське”. Дітям розповіли про історію ПриватБанку, сучасні банківські продукти та технології, операції, які можна здійснювати в терміналах самообслуговування та спробували самостійно подивитись баланс по картці ЮНІОРА під наглядом співробітників банку.

Керівник відділення “Братське” Валентин Хіміч провів школярів по відділенню, розповів чим займається кожен співробітник. Діти дізналися про продукти банку, можливості картки ЮНІОРА, навчились користуватись терміналом самообслуговування. Особливу увагу в ході екскурсії приділили правилам безпеки. Банкіри розповіли школярам як не стати жертвою шахраїв.

“Особливо дітям сподобалась знайомство з лічильником банкнот та апаратом, який розрізняє підроблені купюри, - розповідає керівник відділення “Братське” Валентин Хіміч. -  Сподіваюсь такі екскурсії стануть традиційними. Чекаємо у гості всіх бажаючих”.

ЮніорБанк проводить екскурсії не лише у місті, а й у районних центрах. Протягом березня екскурсіх вже відвідали школярі Казанки, Врадіївки, Нової Одеси, Кривого Озера.

"Головною умовою участі в екскурсіях є наявність у школяра картки ЮНІОРА, вона є іинструментом навчання. Деякі практичні домашні завдання можна виконати лише за допомогою картки ЮНІОРА,  - говорить директор ЮніорБанка у Миколаєві Наталія Стройнецька. - Записатись на екскурсію можна у будь-якому відділенні ПриватБанку”.

Нагадаємо, що с березня 2015 року стартував новий навчальний рік у БізнесШколі ЮніорБанку. Больше 360 школярів з Миколаєва, Первомайська, Казанки, Баштанки, Вознесенська, Южноукраїнська протягом 3 місяців пізнаватимуть ази фінансової грамотності. Дізнаються як побудована банківська система України, які продукти існують у банку, як правильно обрати майбутню професію. Навчаться планувати свій час та виступати перед аудиторією.

Комментариев нет:

Отправить комментарий