понедельник, 12 сентября 2016 г.

Кияни зможуть безкоштовно отримати безконтактні картки для оплати в метро

З 12 вересня жителі української столиці зможуть отримати безконтактні картки  MasterCard для швидкої оплати поїздок у київському метро безконтактно. Оформити такі картки можна за декілька хвилин у будь-якому столичному відділенні ПриватБанку. Крім того, до кінця жовтня всім, хто оформить миттєві безконтактні картки, одна поїздка в метро на день буде абсолютно безкоштовною.
 Картинки по запросу Кияни зможуть безкоштовно отримати безконтактні картки для оплати в метро
«Тепер оформити сучасну безконтактну картку можна буквально за декілька хвилин у будь-якому відділенні ПриватБанку, зробити це безкоштовно та користуватися нею як для оплати в метро, так і для оплати покупок по всьому світі, – говорить перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Безконтактні картки MasterCard та ПриватБанку стали для киян значно більш зручним і вигідним аналогом звичного проїзного, наприклад, у новій акції банк буде оплачувати кожному власникові миттєвого «безконтакту» одну поїздку в метро на день».

Сьогодні кожен другий безконтактний пасажир київського метро розраховується безконтактними платіжними картками ПриватБанку, щоденно картками банку оплачується понад 10 тис. поїздок, а з початку запуску безконтакту в столичному метро картками ПриватБанку оплачено понад 1,6 млн поїздок.

Нагадаємо, компанія MasterCard запустила безконтактну оплату проїзду в київському метрополітені в червні 2015 року. Київ став п’ятим містом у світі (після Лондона, Санкт-Петербурга, Чикаго та Бухареста), де розрахуватися за проїзд банківською карткою можна просто на турнікеті в метро. Технологія безконтактної оплати проїзду доступна на всіх 52 станціях столичного метро.

Комментариев нет:

Отправить комментарий