воскресенье, 20 января 2019 г.

Представники ПриватБанку навчали студентів Університету третього віку


Днями представники ПриватБанку допомагали миколаївцям старшого покоління підключитися до інтернет банку, розповіли як за допомогою банківських карток отримувати пенсію, планувати витрати й оплачувати рахунки, розповіли про правила фінансової безпеки.

Навчання було организовано у відділенні денного перебування Інгульського району міського територіального центру соціального обслуговування зі слухачами Університету третього віку, факультету “Комп'ютерної грамотності”.

«Ми залюбки прийняли запрошення центру соціального обслуговування, оскільки банк завжди дбав про своїх клієнтів-пенсіонерів, - розповіла керівник напрямку по роботі з пенсійними та соціальними рахунками Миколаївського РУ ПриватБанку Олександра Шевчик. - Зробити їхнє життя комфортнішим, цікавішим – це пріоритетне завдання ПриватБанку».
На таких заходах працівники банку розповідають пенсіонерам про те як завдяки пенсійній картці оплачувати комунальні послуги, отримувати додатковий дохід, бонуси в магазинах, поповнювати кредитні картки та телефони, переказувати кошти з картки на картку. Практична частина семінару полягала в реєстрації у Приват24.

Особлива увага приділяється питанням безпеки при роботі з банківськими картами, розповідають про правила, яких слід дотримуватися, щоб не стати жертвою шахраїв.

Сьогодні в Україні через картки ПриватБанку отримують пенсію понад 3,5 мільйонів пенсіонерів, з них більше ніж 130 000 у Миколаєві й області.

Комментариев нет:

Отправить комментарий