пятница, 23 мая 2014 г.

Випуск ЮніорБанку у миколаївській школі ім. Олега Ольжича

БізнесШкола фінансового успіху від ПриватБанку у Корабельному районі відсвяткувала свій перший випускний. Кілька місяців тому курси відкрились на базі школи №1 імені Олега Ольжича. Учні мали можливість навчатись банківській справі не відриваючись від навчального процесу.


“Партнерські стосунки між нашим навчальним закладом та банком склалися вже давно, -  розповідає директор школи Микола Матіюк, -  колектив школи одним з перших перейшов на обслуговування у ПриватБанк, а в особі ЮніорБанку ми отримали помічника у навчально-виховному процесі”.

“Я хочу стати в своєму майбутньому менеджером та зв`язати життя з банківською справою, школа дала мені знання, які буду використовувати надалі, - ділиться враженнями від занять в БізнесШколі випускниця Юлія Колодруб.  - Якби в мене була можливість займалась в школі ще один курс”.

Цьогорічний випуск юніорів для школи імені Олега Ольжича перший, а тому, певно, запам`ятається найбільше. 17 випускників отримали свої зароблені дипломи та сертифікати. До речі, кожен з них дає право на проходження університетської практики у Приватбанку, якщо спеціальність буде пов’язана із фінансами чи, наприклад, юриспруденцією. А щоб зробити випускний справді незабутнім, юніори за традицією випустили в небо кульки із бажаннями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий