вторник, 17 мая 2016 г.

ПриватБанк та КУ “Агенція розвитку Миколаєва” підписали угоду про впровадження системи УкрДок


IMG_20160517_112807.jpg
17 травня 2016 року відбулася робоча зустріч радника IТ-директора ПриватБанку Юрія Решетника з директором КУ “Агенції розвитку Миколаєва” Василем Гошовським. В ході зустрічі сторони підписали угоду про впровадження системи УкрДок в КУ “Агенція розвитку Миколаєва” та обговорили питання подальшої співпраці.

“Найголовніша перевага УкрДоку це можливість постійного моніторингу роботи підлеглих, пришвидшення роботи з документами, набагато швидше та якісніше надання послуг клієнтам, - зазначає директор “Агенції розвитку Миколаєва” Василь Гошовський. - Перше, що ми вже зробили - сформували наказ про затвердження штатного розпису в електронному вигляді. Ми ще не повністю перейшли на електронний документообіг, тому ще не сформований штат, але можу сказати точно, що на сьогоднішній день жоден лист ми не роздрукували”.
IMG_20160517_112120.jpg
УкрДок - електронний управлінський комплекс, який дозволяє керувати документами компанії. В УкрДок можна створювати накази, службові записки, протоколи, розпорядження, договори, кадрові та персональні документи. Для всіх документів є шаблони. УкрДок дозволяє швидко створювати та погоджувати документи, скоротити витрати на канцтовари та електронний архів.

“Вся інформація, яка містиметься в комплексі надійно захищена. Ніхто не зможе отримати доступ до даних без вашої згоди, - розповідає радник IТ-директора ПриватБанку Юрій Решетник. - УкрДок передбачає використання електронного цифрового підпису, двухфакторну систему аунтифікації, резервне копіювання та шифрування даних”.

Управлінський комплекс включає в себе електронну систему контролю. Перевагами якої, за словами Василя Гошовського є виключення впливу людського фактору та не потребує додаткових ресурсів.

“Взаємодія “Агенції розвитку” з найновішими рішеннями, які зараз застосовуються для бізнеса і орієнтація агенції на допомогу і захист бізнесу в Миколаєві. Демонстрація вікритості, демонстрація прозорості намірів і того, що агенція хоче розмовляти з бізнесменами та інвесторами, які є в нашому місті зрозумілою їм мовою, - зазначив Василь Гошовський”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий