среда, 26 апреля 2017 г.

ЮніорБанк запрошує миколаївських школярів на екскурсії до найбільших відділень банку


collage.jpg
ЮніорБанк запрошує миколаївських школярів на екскурсіі до найбільших відділень банку. Захід дозволить школярам познайомитись з банківськими професіями та дізнатись, як працює банк.

Директор ЮніорБанку у Миколаєві Наталя Стройнецька запевняє, що екскурсії до банку будуть цікаві школярам будь-якого віку. Випускники 9 та 11 класів за допомогою екскурсій зможуть "приміряти" на себе роботу банкіра та зрозуміти, чи цікавий для них світ фінансів. Молодші школярі навчаться користуватися Інтернет-банком, банкоматом, терміналом самообслуговування, мобільними додатками банку та дізнатись, як працює банк.

Протягом 2016 року екскурсії до відділень банку відвідали понад 820 школярів Миколаївщини. Найбільш активними були загальноосвітні школи №60, №41 та №46.

Екскурсія триває до 40 хвилин. Взяти участь у екскурсіїї може будь-який класний колектив. Для цього достатньо заповнити форму, де слід вказати номер школи, клас та номер телефону контактної особи. Детальну інформацію можна дізнатись за телефоном: 067 482 71 34, Наталія Стройнецька.

Екскурсії організовані в рамках соціального проекту ПриватБанку - ЮніорБанку. ЮніорБанк створено у 2009 році. Перші навчальні заходи відвідували діти працівників банку, а 2017 року кількість юніорів, що відвідали екскурсіі, перевищила 115 тис. У перелік навчальних заходів входять: екскурсії у відділення банку, уроки фінансової грамотності, квести та БізнесШкола.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий